Contact us for log-in details:
info@dymak.dk


En af nøglerne til succes for ethvert international handelsselskab er en effektiv logistikafdeling. Det garanterer pålidelig information og korrekt timing i levering af varerne. For Dymak er logistik ikke bare transport af dine produkter fra et sted til et andet, men lige så meget at tage sig af dine behov i den periode produktet er undervejs. Udover at transportere produkter via luft, land eller vand er også  oplagring, kvalitetskontrol, mærkning, samsending  og toldformaliteter en del af vores helstøbte løsning.
Hos Dymak fokuserer vi meget på at levere til tiden. Allerede 3 uger inden afskibning starter leveringsprocessen med bookning af container kapacitet. Dette følges op med en række tjek af forsendelses-materiale, pakning på paller og pakning i selve containeren. Afhængig af årstiden og materialet forsynes containeren med silica gel poser for at undgå mug. Når du sender din forespørgsel til Dymak vil du opdage, at vi er markedets største leverandør og forbindes med sikkerhed og pålidelighed.

Leveringsoversigt

Det kan være en udfordring at forudsige præcist hvornår et produkt vil ankomme, sådan at du kan levere produktet videre til din kunde. Dymak kan tilbyde en computer udviklet fil med samtlige informationer om varenummer, antal, ankomstdato osv. som gør dig i stand til at optimere din egen produktion, pakning og dit salg.

Samsending

Dymak kan kombinere produkter fra forskellige fabrikker i samme container. Det gør, at du kan vælge mange forskellige designs og dermed optimere dit lager og din logistik.

Track & Trace

Med Dymak Track & Trace kan du til enhver tid følge dine ordrer og finde det skønnede ankomst tidspunkt. På den måde har du hele tiden adgang til information om alle dine åbne sager.

Customer satisfaction is imperative at Dymak and providing quality services is what ensures our customers' loyalty