Contact us for log-in details:
info@dymak.dk


LØSNINGER

Dymak er en af de hurtigst voksende aktører på markedet. Vores succes bygger primært på øget salg til vores eksisterende kundebase og vi tolker dette som et udtryk for kundetilfredshed. 80% af Dymak’s indtægt kommer fra innovation og vi ser nyudviklede produkter som den bedste garanti for vores kunders succes. Idet vi bygger på forbrugertrends sideløbende med den erfaring som udvikling af mere end 50.000 produkter giver, er vi i stand til at skabe en perfekt skræddersyet løsning til din virksomhed. Vi kan fremstille produktet lige fra potter, kurve, spande, stikker, etiketter og emballage  og til enhver højtid  eller sæson. For at sikre en effektiv udvikling af de tusindvis af nye produkter, som Dymak skaber hvert år, har vi lavet vores egen produktsudviklings-platform. Det er den IT-løsning, der muliggør konkurrencedygtige priser - selv i de mindre serier. Vi har valgt at støtte vores kunder ved at fokusere på produktudvikling, service, produktion og dokumentation– og derfor er Dymak den rigtige leverandør for dig!

Inspirerende kataloger

Derudover udsender Dymak en række kataloger hvert år. Hovedformålet med disse kataloger er at inspirere vores kunder – Vi kan selvfølgelig levere de design der vises i katalogerne, men ganske ofte bruger vores kunder og deres Key Account Manager et design som base for det endelige produkt. Kontakt os gerne hvis papirkopier eller høj-opløsningsversioner af katalogerne ønskes. Lad os udvikle dine ideer sammen.

Web Showroom

Vi har mere end 100.000 billeder i vores online showroom. Alle udvalgt fra messer, fabriksbesøg, butikker mv., vores billeder af produkter fungerer som en endeløs inspirationskilde. I samarbejde med din Key Account Manager kan du søge blandt tusindvis af designs. En søgning ved hjælp af søgeordene ’pot’, ’ceramic’ eller ’Christmas’ giver dig mere end 10.000 valgmuligheder på en IT platform, som udelukkende er udviklet for at give let og brugervenlig adgang for vores kunder. Kontakt os gerne for yderligere information om vores online Web Library.

Fabriksbesøg

Dymak arrangerer regelmæssige besøg på keramik fabrikker i Kina. Det er vores erfaring, at sådanne ture  lønner sig, fordi kunden og  Dymak’s medarbejder i fællesskab får mulighed for at udvikle unikke produkter, tilpasset præcis kundens behov.

 

We strive to develop unique products, customized exclusively for each of our customers’ needs