Contact us for log-in details:
info@dymak.dk


KVALITETCONTROL

Dymak har ansat egne kvalitetskontrollører i  alle områder. Kontrollører er som regel medarbejdere med adskillige års erfaring som produktionsleder og med daglig kontakt til fabrikkerne kan de rette produktionsfejl før levering. Derudover vurderes alle produkter før de modtages på Dymak’s eget lager. Denne konstante kontrol og feedback har medført, at Dymak’s fejlrate i 2012 for første gang var mindre end ½%

Processen

Hos Dymak har vi kontrol over produktudvikling, produktion, pakning og levering. Vi overlader ikke ansvaret til agenter i Kina eller Indien, men er selv ansvarlig for hele processen. Resultatet er synlighed og kontrol, som vi deler med vore kunder. Dymak er en åben virksomhed og hvis du ønsker det har du direkte adgang til de fabrikker, hvor dine produkter fremstilles.

Pris

Prisen i Kina, Indien og andre områder er ikke statisk. Den bevæger sig konstant op og ned afhængig af årstiden, ordremængden ved den pågældende fabrik, personlige relationer og meget andet. Der er ingen garanti for, at den rigtige pris i dag også er den rigtige pris i morgen. På grund af den daglige kontakt med fabrikkerne er Dymak’s fornemmelse for priser up to date og ikke afhængig af tilfældige meldinger fra messer og udstillinger. Vores opdaterede priskendskab samt produkt kompetence garanterer dig den rigtige pris, hver gang.

Value added service

Vores ansvarlige operatører i Kina og Indien sammen med vores kyndige medarbejderstab kombinerer alle faser i din vares produktionsproces, herunder produktion, pakning, kvalitetskontrol, udarbejdelse af korrekte dokumenter og tests, hvis det ønskes. Udover at værdien af dit produkt forøges sparer disse serviceydelser dig både tid og penge.

At Dymak we have full control over product development, production, packaging and delivery.