Contact us for log-in details:
info@dymak.dk


HVEM ER VI

Dymak er en global handelsvirksomhed med fokus på opgraderinger til blomster og planter. Hvad er opgraderinger helt præcist? Vi arbejder med produkter, som forhøjer værdien på dine blomster og planter. Dymak’s produkter kan fremme enhver plante til en endnu mere charmerende pyntegenstand hos slutforbrugeren. Men vores opgraderinger strækker sig langt videre end dette; til spændende blomsteretiketter, poser, folier og tilbehør. Der er næsten ingen grænser for, hvad vi kan udvikle eller tilpasse for dig. Med over 15 års erfaring i gartneribranchen har vi knowhow, som gør os i stand til at følge din virksomhed til næste niveau og styrke din kundeappel. Med Dymak ved din side får du en partner, der støtter dig hele vejen; fra skræddersyet produktudvikling, til omkostningseffektiv produktion og levering til tiden. 
Lad os opgradere din virksomhed sammen.

Hvorfor opgradere? Differentiér din virksomhed. Vær foran konkurrenterne. Hold dine marginer høje. Uanset om du vælger en løsning med potter, kurve, spande eller etiketter, kan vi garantere, at det vil opgradere dine produkter. Men det stopper ikke her. At opgradere dine produkter vil gavne hele forsyningskæden, da det sikre:

  • Skræddersyede løsninger
  • Produktdesign i overensstemmelse med lokale og internationale tendenser
  • Hele og komplette koncepter
  • Højere salgspriser
  • Højere marginer
  • En glad og tilfreds slutforbruger

 

Med vores opgraderinger kan du øge indtjeningen på dine produkter og dine kunder får nye og målrettede koncepter. Det er en klar win-win situation!

Lad os få verden til at komme til dig
Dymak’s hovedkvarter ligger i Odense, men vi har afdelinger over hele verden. I Holland, Italien og USA. Desuden sikrer vores afdelinger i Kina og Indien en effektiv produktionsproces under streng kvalitetsstyring. Find din lokale afdeling her.

Location Map

VORES HISTORIE

Dymak blev grundlagt i 1997 af Søren Offer Madsen og Claus Bøgelund, som kombinerede en lang historie inden for gartneri med sourcing kompetencer fra Sydøstasien. Mere end 15 år senere er dette stadig drivkraften bag Dymaks vækst og succes. Søren Offer Madsen er femte generation i en landbrugs- og gartnerifamilie med dybe rødder i jorden i det centrale Danmark. I sin barndom lærte han gartneribranchen at kende indefra, hvilket har givet ham en stor konkurrencefordel i branchen. I dag bor Søren i Apopka, Florida og er Dymak’s kommercielle direktør samt formand for Dymak USA. Claus Bøgelund mødte Søren Offer Madsen i gymnasiet og efter uddannelsen rejste de verden rundt sammen. De var især betaget af markedet og atmosfæren i Sydøstasien og startede sourcing fra lande som Malaysia og Kina. De vendte snart øjnene mod import af engrosprodukter til gartneribranchen og dette er forblevet Dymaks fokus i dag, hvor Claus nu er administrerende direktør. Dymak kombinerer sin omfattende erfaring inden for global sourcing med indgående kendskab til gartnerivirksomhed. Hvad er resultatet? Opgradering af handel inden for blomster- og plantesektoren rundt om i verden. For Dymak er kunden altid i centrum. Med vores produkter og løsninger ønsker vi at skabe merværdi og være grobund for langsigtede partnerskaber.

VORES MISSION

Vores mission er at levere value-added produkter til gartnerier, detailkæder og andre aktører på verdensplan og imponere vore kunder med hensyn til kvalitet, levering og pris. Det er for os ikke nok at leve op til vore kunders forventning – vi vil mere end det. Vi stræber efter at være toneangivende i branchen og tilbyder den højeste service og forsyningssikkerhed i branchen.

ADFÆRDSKODEKS

Dymak vil drive sin virksomhed ærligt og etisk, hvor end vi opererer i verden. Vi vil konstant forbedre kvaliteten af vores tjenester, produkter og handlinger og vil fastholde vores gode ry om ærlighed, respekt, ansvarsfuldhed, tillid og forretningskendskab. Dette etiske kodeks og denne forretningsadfærd er en fællesnævner for al Dymak’s engagement inden for integritet og høje etiske standarder. Det definerer standarder for adfærd, som vi forventer af alle Dymak’s medarbejdere og dets datterselskaber – nu og i fremtiden.

Vores forpligtelse overfor vores medarbejdere
Vi er forpligtet til at have et arbejdsmiljø, der fremmer lige muligheder, værdighed og respekt. Dymak vil ikke tolerere forskelsbehandling eller chikane baseret på race, farve, religion, køn, kønsidentitet, national oprindelse, etnicitet, seksuel orientering, alder, handicap eller andre karakteristika beskyttet af loven. Hos Dymak vil vi fremme aktiv mangfoldighed i arbejdsstyrken og hos vores forretningsforbindelser. Vi tror, at mangfoldigheden inspirerer til innovation -og netop innovation driver vores forretning og hjælper os med at forbedre vores konkurrencesituation og til at vi træffer de rigtige beslutninger, der gavner forbrugerne i hele verden.

Vores forpligtelse overfor forbrugerne
Vi vil, i alle handlinger, behandle kunder, konkurrenter og leverandører retfærdigt og uden manipulation, fortielse eller misbrug af intern viden. Ærlighed, baseret på klar kommunikation, er en integreret del af etisk opførsel. Vi fastholder den tillid forbrugerne giver os, ved at levere de bedste produkter på markedet og ved at have en ærlig markedsføringspraksis.

Vores forpligtelse på markedet
Vi vil behandle vore samarbejdspartnere, konkurrenter og leverandører på fair vis og handle etisk og altid ifølge  lovgivningen.

Vores forpligtelse til interessenter
Etik blandt aktionærer, ejere, bestyrelse og ledelse er et nødvendigt element for virksomheder for at være i stand til at opfylde sine mål. Etik er en afgørende forudsætning for at sikre rettigheder og interesser for alle involverede. Vi vil altid handle åbent og ærligt og fastholde den tillid, som vores interessenter har vist os.

Vores forpligtelse overfor det globale samfund
Vi overholder alle globale handelslove, beskytter vores naturressourcer og støtter samfund hvor vi bor, arbejder og gør forretninger. Vi er forpligtet til at fremme og opretholde miljømæssig ansvarlig praksis til gavn for vores kunder, medarbejdere og det samfund som vi opererer i. Som et globalt handelsselskab er vi forpligtet til at designe, håndtere og distribuere vores produkter i overensstemmelse med alle standarder.

Download Dymak’s adfærdskodeks

 

Save

I dag er vi blandt Europas førende på markedet