Contact us for log-in details:
info@dymak.dk


PRESSE

For at give journalister og medier hurtigere adgang til flere oplysninger har vi samlet basisoplysninger, pressemeddelelser, multimediefiler og supplerende materialer i dette afsnit. Hvis du har kommentarer eller spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Dymak’s administrerende direktør, Claus Bøgelund.

Pressemeddelelse Aug 2016 - To gartneri-leverandører går sammen

Historie

Dymak blev grundlagt i 1997 af Søren Offer Madsen og Claus Bøgelund, som kombinerede en lang historie inden for gartneri med sourcing kompetencer i Sydøstasien. Søren bor i Apopka, Florida og er Dymaks kommercielle direktør samt formand for Dymak USA. Claus er den administrerende direktør af gruppen Dymak.

Materialer

Vores logo og designkoncept er et synligt udtryk for vores strategi. Logoet med vores farver, layout, skrift og billedstil udgør de grundlæggende elementer af vores forretningsmæssige design.

Brugen af vores logo
Dymak logofiler skal bruges som leveret og må ikke manipuleres eller ændres. Vær sikker på at du bruger Dymaklogoet korrekt; download Dymak’s ’Logo og retningslinjer’.

Fyldområde & baggrund
Vores logo skal altid være omgivet af et område med tom plads (mindst svarerende til den bredde og højde af symbolet "DM" i "Dymak" logotypen). Dette beskytter logoet overfor konkurrerende visuel forveksling som tekst og grafik. Placér ikke logoet på urolige eller mønstrede baggrunde på en måde, der vil kunne distrahere, konkurrere med eller på nogen måde forvanske det.

Vores ikon
"DM" symbolet er designet til at stå alene, som et fremhævet ikon og repræsenterer Dymak brandet som helhed.

Download Dymak logo assets

 

 

 Download Dymak's Company Profile

http://bit.ly/DymakCompanyProfile