Contact us for log-in details:
info@dymak.dk


CERTIFIKATER

ISO 9001

Vi mener, at social ansvarlighed og engagement er vigtigt, når man driver en virksomhed. SA 8000 er en internationalt anerkendt standard for social ansvarlighed, og dette certifikat spiller en central rolle i måden, vi driver vores virksomhed på. Med SA 8000 certifikatet dokumenterer vi, at vores egne medarbejdere, såvel som medarbejderne hos vores underleverandører, arbejder under ordentlige forhold.  Det er et spørgsmål om grundlæggende menneskerettigheder, som kan tages for givet her i Danmark, men ikke nødvendigvis i andre lande.

Certifikatet garanterer troværdighed og kan ikke opnås gennem selvregulering, kun gennem en uvildig og ekstern kontrol. Baseret på konventionerne bag SA 8000 lever vi op til høje etiske standarder, mens vi samtidig sikrer, at også vores underleverandører overholder de centrale internationale konventioner på arbejdsmarkedet. Vi er blevet certificeret af Norske Veritas. Certificeringen blev afsluttet i 2009.

Dymak's ledende kvalitetskontrollør er blevet certificeret som "Lead Auditor - SA 8000" og for at opnå dette certifikat, har han gennemført en uddannelse hos Norske Veritas. Certificeringen gør det muligt for os at påpege fejl på de enkelte fabrikker i overensstemmelse med bestemmelserne i SA 8000.

Klik her for at downloade Dymak Vilkår og betingelser for salg og levering.

Download Dymak's Certificates & Documentation

Download Certifikat SA8000

Download ISO 9001 Certificate

Download REACH Test 1 Rapport

Download REACH Test 2 Rapport

 

 

 

We have more than ten years experience as actors in the Chinese market